Regular

hungariansexworker:

Kész, vége, elegem van. Minden egyes fájdalomcsillapító után azt mondogatom magamnak, hogy “maximum fél óra, és nem fogod érezni”. A pszichológus csodálkozott azon, hogy három algoflex forte-val élem túl a menstruációm első napját, de mittudomén, lehet, hogy csak én tűröm rosszul az ilyesmit, na meg ha megszüntethetem, miért ne tenném? Soha máskor nem szedek fájdalomcsillapítót, kábé félévente egyszer fájdul meg a fejem, szóval én ezt teljesen indokoltnak tartom.

Úristen, mi lett ebből a postból :D. A többiek nevében nem tudok nyilatkozni, és amúgy fogalmam sincs, hogy van-e endometriózisom, csak azt, hogy két embert is ismerek, aki nálam jobban szenved, az egyik ilyenkor hányni is szokott. Nekem kb párhavonta van olyan, hogy nagyon szar az első nap, a fájdalmat a fájdalomcsillapító megszünteti, csak zombi maradok egy napig. 

Egyébként most nézem a tüneteket, ami érdekes, hogy aszondja: “

Kialakulhat a kismedencei fájdalom az ovuláció során is. Egy éles mély fájdalomként jelentkezhet a kismedencében közösülés alatt, illetve székeléskor vagy vizeléskor.“ Na, hát én érzem, amikor ovulálok, és fáj, de nem mondanám durvának. Azt is találtam a diagnosztizálásnál, hogy “

Gyakran csak akkor lehet kitapintani a kisméretű endometrium beágyazódásokat, ha azok cisztává alakultak át. ” azt speciel tudom, hogy soha nem volt cisztám. Én ebből arra tippelnék, hogy nincs ilyen problémám, és a másik két tünet sem igaz, továbbá semmikor máskor menstruáción kívül nem fáj a hasam, csak amikor ovulálok, de az is eléggé meghatározható helyen, felváltva mindkét oldalon (mármint egyik hónapban egyik, másik hónapban másik oldal). Aztán majd meglátjuk, sikerül-e majd teherbe esni 😉

Egyébként öröm és boldogság, ismét embernek érzem magam. Az ilyen hónapok előnye egyébként az, hogy kb két nap után már szinte nem is menstruálok. 

Remélem, most már mindenki mindent tud a menstruációmról, pár hónap múlva elmesélem a vérképemet is! 😉

Categories

Top Posts & Pages