Regular

turkeyegg-the-ginger:

hungariansexworker:

Kész, vége, elegem van. Minden egyes fájdalomcsillapító után azt mondogatom magamnak, hogy “maximum fél óra, és nem fogod érezni”. A pszichológus csodálkozott azon, hogy három algoflex forte-val élem túl a menstruációm első napját, de mittudomén, lehet, hogy csak én tűröm rosszul az ilyesmit, na meg ha megszüntethetem, miért ne tenném? Soha máskor nem szedek fájdalomcsillapítót, kábé félévente egyszer fájdul meg a fejem, szóval én ezt teljesen indokoltnak tartom.

Az Algoflex Forte az placebo. Soha semmire nem hatott… Nekem a Cataflam segít egyedül. Abból is a normális, a dolo verzió ugyanannyira hatásos, mint az Algoflex.

Annyira nem értek hozzá, de mivel van benne ibuprofen, szerintem nem tekinthető placebonak. Viszont tényleg növeli a hatását, hogy én “tudom”, hogy nekem hat*. Én pl. az Advillal nem vagyok kibékülve.

*ezzel akpcsolatban rémlik egy HVG-cikk, ami kb arról szólt, hogy mivel lehet növelni gyógyszerek, gyógymódok hatásosságát, és volt benne egy mondat arról, hogy milyen “rituálékat” érdemes esetleg használni az orvosoknak és a betegeknek, amitől kezdtem teljesen úgy érezni, mintha már csak egy lépésre lennénk a sámánoktól és a rituális kantálástól 😀

Categories

Top Posts & Pages