Regular

rez-angyal:

turkeyegg-the-ginger:

hungariansexworker:

Kész, vége, elegem van. Minden egyes fájdalomcsillapító után azt mondogatom magamnak, hogy “maximum fél óra, és nem fogod érezni”. A pszichológus csodálkozott azon, hogy három algoflex forte-val élem túl a menstruációm első napját, de mittudomén, lehet, hogy csak én tűröm rosszul az ilyesmit, na meg ha megszüntethetem, miért ne tenném? Soha máskor nem szedek fájdalomcsillapítót, kábé félévente egyszer fájdul meg a fejem, szóval én ezt teljesen indokoltnak tartom.

Az Algoflex Forte az placebo. Soha semmire nem hatott… Nekem a Cataflam segít egyedül. Abból is a normális, a dolo verzió ugyanannyira hatásos, mint az Algoflex.

Annak idején, amíg hittem a csodákban, a nospával szórakoztam úgy, hogy kétóránként egyet. Ma már csak indításnak dupla Aleve, melegvizes palack és várom a halált , hogy megszűnjön a pokol.

De kb a cataflamnak sem hiszek már 😀

Nekem valaki kb egy éve mondtam meg a tutit, csak az Algoflex m-ről, hogy az görcsoldó, legalábbis az egyik tablettája, és hat az, csak sokkal több idő alatt. Lehet, hogy a nospaval is ez van, igaz, kétóránként szedve kellett volna, hogy legyen valami eredénye, azzal régen én is próbálkoztam, nem ért semmit.

Életem legjobb fájdalomcsillapítása a fenékbe adott görcsoldó injekció volt, sose felejtem el :D. Bár az se volt rossz, amikor egy rémes másnaposságra kértem egy fájdalomcsillapítót a barátnőmtől, aki adott, de az olyan volt, hogy hazamentem, és elaludtam tőle. Kiderült, hogy valami vényköteles lórúgást adott nekem:P.

Categories

Top Posts & Pages