Hahaha

Nagy levelezgetésekben vagyok egy vendéggel, mert valamiért úgy emlékeztem, hogy ezen a hétvégén találkozunk :O, és így szólnom kellett, hogy egyrészt valószínűleg menstruálni fogok, másrészt kb ősidők óta nem voltam gyantáztatni, és azt csak akkor tudok, ha már nem menstruálok. Aztán rájöttem, hogy csak a következő hétvégén jön, szóval szóltam, hogy vissza az egész. Továbbá megkérdeztem, hogy a hotel melyik pontosan, mert úgy tudom, kettő is van belőle. Mire ő, hogy nem emlékszem, hol találkoztunk legutóbb? Illetve “

By the way : if you don’t remember me 💔 maybe you remember the restaurant where we had dinner last time 😲 … is it ok for you ?”. 

Ezt annyira bírom, komolyan, ha nem emlékeztem, melyik hotel, biztosan rá se emlékeztem:P. Egyébként gondolhattam volna, hogy abban a hotelben voltunk, mert a környékre nagyjából emlékeztem, csak valamiért az én fejemben az a hotel úgy él, mintha nagyon ronda lenne, pedig nem az, és ezért nem gondoltam volna, hogy ott voltunk. 

Egyébként az az étterem irtó jó volt, szóval szíves örömest megyek megint oda, egek, évezredek óta nem ettem semmi finomat.

Categories