Na, megvolt az eddigi legrosszabb nőgyógyászati élményem, konkrétan utána bőghetnékem volt. Az…

Na, megvolt az eddigi legrosszabb nőgyógyászati élményem, konkrétan utána bőghetnékem volt. Az egyetlen pozitívum, hogy senki sem volt előttem, aközött, hogy felértem az emeletre, és hogy hazafelé beálltam a megállóba, 17 perc telt el.
Szóval bemegyek, első megjegyzés, hogy de rég voltam náluk. Hát, fogalmazzunk úgy, hogy az a két eset, amikor ott voltam, nem igazán győzött meg arról, hogy jó nekem ott. Ja, bocsi, az egész azzal kezdődött, hogy a recepciós közölte, hogy de hát a nőgyógyászatra időpont kell. Mondtam, hogy oké, nekem most van problémám, szóval nem nagyon tudtam előtte 3 héttel időpontot kérni.

Szóval vissza a nőgyógyászhoz. Jön a legfontosabb kérdés: utolsó menstruáció dátuma. Hát nekem, ami elvileg tényleg menstruáció volt, az június 16, de előző héten is volt valami, szóval felírtam azt is, és próbáltam neki elmagyarázni, hogy pont ezért jöttem, de a szavamba vágott, hogy de mi az utolsó menstruációm. Maradt a június 16. Aztán rátértem, hogy na, azért jöttem, mert megint vérzek, amúgy fogamzásgátlót szedek május óta, Nacrez vagy Nazrec, nem emlékszem. Jött a válasz, hogy hát ők erről még sosem hallottak. Aztán hogy ez 21 tablettás, mondom, nem, 28, mire ő, hogy igen, 28, ebből 7 placebó, és akkor jön meg. Mondom, nekem az, aki felírta, azt mondta, hogy mindegyik hormontartalmú, és egy idő után nem fogok menstruálni. Erre: akkor miért nem hozzá megyek? Na, itt egy kicsit lefagytam, mert hát azért nem, mert kurvára nem fogok megint egy húszast kifizetni ezért, ha mehetek az sztk-ba, én sem szeretem szórni a pénzt. Helyette annyit mondtam, hogy hát gondoltam, eljövök ide. Amúgy azért elég jól felszívtam magam, szóval azok után, hogy láttam, hogy fingjuk nincs erről a tablettáról, úgy voltam vele, hogy kurvára nem érdekel, ha belepofázásnak tűnik, amit mondok, meg egyébként is, megérdemlem az emberi hangnemet. De azért a doki még magyarázott egy sort, hogy az a piros csík a tabletta végén az biztos a placebót jelzi. Egyébként nem valószínű, mert NYOLC tabletta volt a végén, ráadásul nem is egymást követő napok.

Aztán végre megtalálták a gyógyszert, mondta, hogy igen, ez valami új, meg igen, mindegyik hormontartalmú, és előfordulhat ilyen vérzés. Azért megvizsgált, és nekem nem szokott fájni ez, de konkrétan belémdöfte az ujjait, szóval most fájt. Meg mondjuk ne döfködje belém senki az ujjait lehetőség szerint :-/. Közölte, hogy minden rendben, aztán még mutogatta az ujján a vért, hogy “látja, csak ennyi”. Aha, mert ez már a 6. nap, de az első pár nap nem csak ennyi volt.

Azt mondjuk már meg se mertem említeni, hogy egyébként egy kicsit megint viszketek ott, igazából arra számítottam, hogy ennél azért több lesz a vizsgálat.

Illetve a “mi a panasz, drága?”-mondatok is ütnek, továbbá NEKEM SEMMILYEN NŐGYÓGYÁSZ NE SIMOGASSA A TÉRDEMET, MIKÖZBEN KITÁRT LÁBAKKAL FEKSZEM ELŐTTE. Kivéve ha mondjuk épp nem dolgozik, hanem szexelünk. Vazzeg.

Olvastam a dokiról, azt mondták, rendes, hátköhmmmmmm.

Még ennyit írtam utána barátnőmnek:

de érted, az egy dolog, hogy nem hallott még erről a tablettáról, de akkor 1.) ne tegyen úgy, mintha ismerné, 2.) ne basszon le, hogy hozzámegyek egy olyan fogamzásgátlóval, amiről ő még nem hallott.

Categories

Top Posts & Pages